محتوای همیشه سبز، محتواییه که با گذشت زمان منقضی نمیشه (مثل همین مقالهای که الان دارید از ما میخونید) و ترافیک دائمی برای سایت میآره. بعد میپرسید حالا بهتره چه اطلاعات دیگهای داشته باشه تا بهش کمک کنه هم اون بخش قبلی رو بهتر بفهمه و هم به خوندن ادامه بده؟ وقتی صحبت از محتوای همیشه سبز میشه، بیشتر مواقع بهتره با مخاطبان مبتدی شروع کنید. توی این حالت شما خودتون با اشتیاق متنها رو میخونید، عکس و فیلمها رو تماشا میکنید یا محصول مرتبط به اون محتوا رو میخرید. همچنین برای ویدئوهای فضای مجازی نیاز است که یک عکس به عنوان کاور انتخاب کرد تا مخاطب از طریق تیتر آن و کاورهای اختصاصی جذب محتوای تصویری شود. ↑ بازاریابی مقالهای در اینترنت و مقایسه با بازاریابی سنتی (۲۰۲۲-۰۸-۲۶). بهتره بخش اول مقاله رو با این اطلاعات که همزمان مهمترین اطلاعاتی هستند که میخوایم راجع به یه موضوعی به مخاطب بدیم شروع کنیم. فرآیند تولید محتوا در اینستاگرام درست مثل تولید محتوا در وبلاگ است. ما اینجا منظورمون از محتوایی که راحت خونده میشه، محتواییه که جملاتش کوتاه و ساده است؛ تیترهای مختلفی داره که متن رو تقسیم میکنند؛ اصول نگارش محتوا به درستی رعایت شدهاند و پاراگرافهای طولانی هم نداره. This content has be en w ritten with GSA Content Generator مشاوره سئو (Https://Salamatikhabari.Ir/) D em oversion!
بنابراین، یکی دیگه از ترفندهای تولید محتوا اینه که طبق این الگو، ما به شیوهای اطلاعاتی که میخوایم به مخاطبان بدیم رو دستهبندی کنیم که بتونند حتی با این شکل خوندن هم بهش دسترسی پیدا کنند. با ما همراه باشید. تولید محتوا به ایدهای گفته میشود که با هدف ارائه یک محتوای خاص باید تولید شود. بسیاری از افراد ترجیح میدهند که در مسیر کار تا خانه یا مسیرهایی که در ترافیک هستند، پادکستهای مختلف گوش کنند تا متنی را بخوانند. برای مثال ممکن است با نوشتن یک بلاگپست موضوع جدیدی را به مخاطب آموزش دهید تا جواب سوال خود را راحتتر پیدا کند یا پستی طنز در اینستاگرام منتشر کنید تا برای چند ثانیه هم که شده، سرگرم شود. این وبسایتها با ارائه خدمات متنوع و انعطافپذیر، امکان سفارشیسازی محتوا و انتخاب نویسندههای حرفهای را به کاربران خود میدهند. و مشکلی که در تولید محتوا دارم اینکه مفهومش با سایتای دیگ یکی هستش آیا گوگل میتونه اینو تشخیص بده یا نه؟ در ادامه، انواع مختلف محتوا و ایدههای مناسب برای تولید هرکدام را مرور میکنیم تا بهتر بتوانید نوع محتوای مناسب برای کسب و کارتان را انتخاب کنید.
😉 محتواهای ویدیویی خیلی دست شما رو باز میذارن تا همه اون چیزی که مخاطب میخواد رو بهش بدید. یه چیزی رو هیچ وقت فراموش نکنید. تقویم محتوایی را جدی بگیرید و فعالیت های خودرا مطابق با آن انجام دهید. اصلا انگار هیچ وقت چشمی در کار نبوده و همه ی وجودش گوش باشه. البته این رو هم توی ذهنتون داشته باشید که اگه یه درصد خودتون نتونستید به هر دلیلی اجرا رو به عهده بگیرید میتونید با یه دوست یا یه فردی که فکر میکنید صداش برای این کار ساخته شده یه کار تیمی عالی داشته باشید. یه جورایی واسه خودشون شخصیت و هویت مستقلی دارن و خیلی از تولیدکننده های محتوا ترجیح میدن که فقط کار تولید محتوای صوتی مثل تولید پادکست و کتابهای صوتی و هر نوع محتوای صوتی دیگه رو انجام بدن. به همین دلیل برای هر کاری که قصد انجام آن را داریم، فرآیندی ایجاد مینماییم. ولی این یه واقعیت بزرگ هست که صدا ستون تولید محتوای صوتی هست. محتوای ویدیویی داداش وسطی هست. حالا همون اول کار لازم نیست برید توی یه استودیویی باشید که عایق صدا داشته باشه. ساده ترین مسیر این است که نوشته و محتوای متنی خود را به سه بخش مقدمه، متن بدنه و نتیجه گیری تقسیم کنید و بعد از آن نوشتن را برای هر بخش از محتوا شروع کنید.